17 Ιουν 2013

Νέα Google Trends

Θέλετε να μάθετε τι ψάχνει ο κόσμος μέσω της αναζήτησης Google; Η Google προχώρησε πρόσφατα σε βελτιώσεις του Google Trends και μάλιστα πρόσθεσε και οπτική απεικόνιση των αναζητήσεων σε πραγματικό χρόνο! Βέβαια σε αυτή την πρώτη φάση ειδικά το θέμα των Top Charts περιορίζεται στις ΗΠΑ! Πάντως ακόμα και έτσι είναι ενδιαφέρουσα η πλήρης ποσότητα των πληροφοριών σχετικά με το τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.


Οπτική απεικόνιση (Hot searches – Visualize)



Top Charts: Μπορείτε να εξερευνήστε τα πάντα, ηθοποιούς, αθλητές, ζώα, βιβλία. Οπως είπαμε είναι διαθέσιμο μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα προστεθούν νέες χώρες. Η ενημέρωση των πληροφοριών αναζήτησης γίνεται σε μηνιαία βάση και διατίθεται από το 2004. Μπορείτε να ελέγξετε το top10 σε πολλές κατηγορίες και μάλιστα  δίνεται δυνατότητα ενσωμάτωσης του κάθε top10 σε websites, blogs, και φυσικά κοινοποίηση στα δημοφιλέστερα social networks  Facebook, Twitter και Google+.


Hot Searches: Είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις και μάλιστα με μια όμορφη οπτικοποίηση σε πραγματικό χρόνο. Σημαντικό είναι ότι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ 10 σημαντικών περιοχών (αναμενόμενο η Ελλάδα να απουσιάζει!) με dropdown λίστα (κάτω αριστερά).

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ DIAVOLIS BLOG

Έλα και εσύ στην παρέα του Diavolis Blog αν θες:

  • να μην χάνεις καμμία νέα δημοσίευση
  • να έχεις πρόσβαση σε αποκλειστικά άρθρα & προσφορές